کد مطلب: 346779
رئيس به دنبال انقلاب در ورزش‌هاي پارالمپيکي؛
در مجمع عمومي کميته ملي پارالمپيک چه گذشت؟/ از صحبتهاي کارگري و دنيامالي تا اختلاف نظر اسبقيان و حسابرس
تاریخ انتشار : 1403/10/17 13:51:14
نمایش : 107
در مجمع عمومي کميته ملي پارالمپيک رئيس کميته پارالمپيک و وزير ورزش و جوانان صحبت کردند.

به گزارش هفت چشمه، شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ بيست و چهارمين مجمع عمومي کميته ملي پارالمپيک امروز (دوشنبه) در محل تالار پارالمپيک با حضور احمددنيامالي وزير ورزش و جوانان و محمود خسروي‌وفا رئيس کميته ملي المپيک برگزار شد.

محمد تابع نماينده کميته ملي المپيک، هادي ساعي رئيس فدراسيون تکواندو، عليرضا سهرابيان رئيس فدراسيون قايقراني، عباس نظريان رئيس فدراسيون اسکي و ورزشهاي زمستاني، عليرضا پورسلمان رئيس فدراسيون شمشيربازي، جليل کوهپايه زاده رئيس فدراسيون جانبازان و توان يابان و ديگر اعضاي مجمع عمومي کميته ملي المپيک حضور داشتند.

مجمع با پخش سرود ملي و تلاوت آياتي از قرآن کريم آغاز و در ادامه اشعاري در وصف اميرالمؤمنين علي (ع) سروده شد.

همچنين در ادامه فرازي از سخنان رهبر انقلاب در جمع مدال‌آوران المپيک و پارالمپيک پخش شد. همچنين کليپ‌هايي از افتخارآفريني قهرمانان پارالمپيکي در پاريس پخش شد.

غفور کارگري در ابتداي اين مجمع با خير مقدم به مدعوين اظهار داشت: دليل تاخير احمد دنيامالي وزير ورزش در مجمع، حضور در کميسيون برنامه و بودجه است و او با تاخير در اين مجمع حاضر خواهد شد.

همچنين اصغر حسن‌زاده دبير مجمع گزارشي از مصوبات سال گذشته مجمع را ارائه کرد. در ادامه احمد راستينه نماينده مجلس شوراي اسلامي به اعضاي مجمع اضافه شد.

کارگري: به دنبال انقلاب در ورزش‌هاي پارالمپيکي هستم

غفور کارگري رئيس کميته پارالمپيک در مجمع عمومي کميته ملي پارالمپيک بعد از پايان کليپ عملکرد کاروان فرزندان ايران در پارالمپيک پاريس اظهار داشت: احمد راستينه از طرف مجلس شوراي اسلامي ناظر بر مجمع است و از توانمندي‌هاي او در حوزه‌هاي مختلف به ويژه ورزش استفاده خواهيم کرد. در اين مجمع اميدواريم مصوباتي در دستور کار قرار گيرد که به سود ورزش ايران و پارالمپين‌ها باشد.

وي افزود: ياد جهان پهلوان سپهبد قاسم سليماني را گرامي مي‌دارم که به معناي کلمه پهلوان بود و علاقه زيادي به ورزش داشت و حتي برخي جلسات را در حين کوهنوردي برگزار کرد. اين شهيد به من توصيه کرد همواره در ورزش باشم. او روحيه پهلواني داشت.

رئيس کميته ملي پارالمپيک با اشاره به موفقيت ايران در پاريس گفت: از تمام عزيزان تشکر مي‌کنم که اين موفقيت با تلاش آن‌ها به دست آمد و موفقيت‌ها کار سيستمي بود که با همت عزيزان بخش‌هاي مختلف به دست آمد.

کارگري از زارع رئيس فدراسيون کوهنوردي، پورسلمان رئيس فدراسيون شمشيربازي و محسن شادي سرپرست فدراسيون روئينگ به عنوان اعضاي جديد مجمع ياد کرد و گفت: با اضافه شدن اين سه فدراسيون شمار فدراسيون‌هاي عضو مجمع به عدد ۱۹ رسيد که ۱۵ فدراسيون رشته‌اي و 4 فدراسيون حمايتي است. همچنين فدراسيون‌هاي ورزش دانش آموزي، کارگري، دانشجويي و پزشکي حمايتي هستند.

وي يادآور شد: ميزباني تاشکند از بازي‌هاي پاراآسيايي منتفي و چند کشور به دنبال ميزباني هستند و ما در حال آماده سازي کاروان ايران هستيم. هدفمند حرکت مي‌کنيم و اهدافي را پيش‌بيني کرديم که قرار گرفتن در جايگاه اول يا دوم مهمترين هدف ما است. هدف دوم بسترسازي براي تقويت تيم‌هاي بزرگسالان است. راهبرد ما نيز حضور حداکثري جوانان در بازي‌هاي پاراآسيايي است تا تجربه لازم را براي آوردگاه‌هاي بزرگ کسب کنند.

رئيس کميته پارالمپيک عنوان کرد: برنامه دوم ما حضور در بازي هاي پاراآسيايي ناگويا با ۱۸ رشته است و با هدف قرار گرفتن در جمع سه کشور برتر است. در ۲۰۲۶ ژاپن ميزبان است و حفظ مقام دوم سخت است. ما تلاش را داريم تا دوم شويم اما نبايد پايين‌تر از سوم قرار گيريم.

کارگري رويکرد ديگر کميته را توسعه همه جانبه با تمرکز بر روي کسب مدال طلا دانست و گفت: راهبرد اصلي ورزش ما کيفي‌گرايي است و وزارت ورزش و کميته‌هاي ملي المپيک و پارالمپيک بر روي آن اتفاق نظر دارند و حتي وزير بر روي کيفي‌گرايي با رويکرد مدال طلا تاکيد دارد. با اين رويکرد هدف ما تک رقمي کردن جايگاه ايران در پارالمپيک ۲۰۲۸ لس آنجلس است و با کمک دولت و مجلس به رسيدن اين مهم اميدواريم.

وي در ادامه با اشاره به رويکرد مهم ديگر کميته ملي پارالمپيک خاطرنشان کرد: قول يک تحول اساسي در رشته‌هاي پارالمپيک در حد انقلاب دادم. رکوردشکني در پاريس به عدد ۴۲۱ رسيد و اين نشان مي‌دهد که رقابت بسيار سخت است. ما ملزم هستيم در بعد فني پارالمپيک تحول اساسي ايجاد کنيم و احياگر باشيم. رهبر انقلاب بر اقدامات فرهنگي تاکيد دارند و آن را حاشيه‌هاي مهمتر از متن دانستند. اين مسووليت ما را سنگين مي‌کند.

کارگري ادامه داد: بايد در بخش فني ساماندهي و ارتقا مربيان تحول ايجاد کنيم و سطح آنان ارتقا پيدا کند. تمرکز خاص روي استعداديابي داشته باشيم. برخي رشته‌ها به پايان نخبگان رسيدند و ما بايد تمرکز بر روي استعداديابي بگذاريم. بايد در بحث فرهنگي هويت ملي و اعتقادي در عرصه بين‌المللي به نمايش بگذاريم. ما بايد به دنبال تاثيرگذاري فرهنگي باشيم. در بعد رسانه‌اي ورزشکاران در جايگاه حقيقي نيستند. ما بايد روايتگري کاملي از افتخارآفريني قهرمانان داشته باشيم. کشورهاي ديگر براي يک مدال برنز چه کارهايي مي‌کنند. ما بايد اداره روايتگري را شکل دهيم.

پخش کليپ

در ادامه اين مجمع کليپي از اعزام پارالمپين‌ها به پاريس از ابتداي سال ۱۴۰۳ منتشر شد که در اين کليپ به افتخارآفريني قهرمانان ايران به ويژه بانوان اشاره شد. در اين کليپ اشاره‌اي به کارهاي فرهنگي ورزشکاران شد که مورد توجه مقام معظم رهبري نيز قرار گرفت. همچنين در اين کليپ پيام‌هاي تبريک مسوولان ارشد نظام به کاروان فرزندان ايران برجسته شد.

کارگري گفت: ما بايد جايگاه حقيقي ورزش و ورزشکار پارالمپيکي را احيا کنيم. ما بايد براساس مباني ديني عمل کنيم. من باور دارم که ورزش کاران پارالمپيکي بر ساير ورزشکاران ارجحيت دارند. امام (ره) مي‌فرمايند خدمت به معلولين خدمت به رسول الله (ص) است. رهبر انقلاب نيز بر اهميت اين ورزشکاران تاکيد دارند. مردم نيز احترام بيشتري براي قهرمانان پارالمپيکي دارند.

وي گفت: مشکلات زيادي در مسير قهرماني اين عزيزان است اما بر اين مشکلات چيره مي‌شوند. کسب مدال آنان سه برابر ديگران است. من به دنبال احياي جايگاه حقوقي اين افراد هستم. در جمع پارالمپين‌هاي قهرمانان بي‌نظيري مانند ساره جوانمردي و زهرا نعمتي قرار دارد که در نوع خود بي‌نظير هستند. ما بايد جايزه ملي پارالمپيکي تعريف کنيم و پيشنهاد آن را نيز به وزير ورزش و جوانان دادم و احمد دنيا مالي وزير ورزش نيز استقبال کرد.

مظلومي به خسروي وفا: سرکارگر شديد!

محمدرضا مظلومي رئيس فدراسيون ناشنوايان در ادامه اين مجمع  گفت: بعد از جدايي فدراسيون نابينايان از فدراسيون جانبازان امکانات ورزشي ما تقريبا صفر شد و ما حتي در برخي استان‌ها دفتر کار نداريم. ما از وزير ورزش و جوانان مي‌خواهيم کمک کنند تا ورزش نابينايان در مسير توسعه قرار گيرد. بچه‌هاي نابينايان از بسياري امکانات محرومند.

او در ابتداي صحبت هاي خود محمود خسروي وفا را خطاب قرار داد و گفت: الان ديگر کارگر نيستي و سرکارگر شديد!

اختلاف نظر اسبقيان و حسابرس

در ادامه جلسه بين سيدمحمدشروين اسبقيان و حسابرس مستقل در خصوص تعريف پولشويي، اختلاف نظر پيش آمد و در نهايت بنا شد يک تعريف جديد از موضوع پولشويي براي حسابرسي‌ها انجام شود تا شبهه‌ها در اين زمينه برطرف شود.

راستينه: در حکمراني بايد نگاه را عوض کنيم

احمد راستينه نماينده ناظر مجلس شوراي اسلامي در کميته ملي پارالمپيک نيز گفت: بسيار خوشحالم که در اين مجمع حضور دارم. نتايج پاراآسيايي و پارالمپيک نشان داد، هدف‌گذاري خوبي که در سنوات اخير و گذشته رقم خورده، قابل توجه بود. يکي از گام‌هاي مهم در تغيير حکم‌راني، تغيير نگاه در بحث سلامت جامعه و حمايت از ورزشکاران و قهرمانان است. من در مجلس در کميسيون تلفيق حضور داشتم. چند تلاش جدي انجام شد تا به سمت پايداري سازي منابع ورزش کشور برويم. در بودجه سال آينده چند اتفاق مثبت براي ورزش افتاده است. يک مورد آن سهم ۱۰ درصدي از ماليات بر ارزش افزوده در کالاهاي آسيب رسان است.

وي ادامه داد: مورد ديگر آن است که از محل صندوق توسعه براي ابتداي سال مالي کشور ۱۰ ميليارد دلار براي توسعه امور عمراني در نظر گرفته شده است. بيش از پنج هزار پروژه نيمه تمام ورزشي داريم که شرايط خوبي نيست و براي اين کار تصميمات خوبي گرفته شده و اميدواريم سال آينده، سال خوبي براي تکميل پروژه‌هاي نيمه کاره باشد.

راستينه يادآور شد: در حکمراني بايد نگاه را عوض کنيم. در کليپ‌هاي پخش شده، به نظرم آمد که هر کدام از اشک‌هاي اين قهرمانان ميلياردها ارزش دارد. امروز يک تصوير از زن ايراني در رويدادهاي مختلفي، به خوبي مي‌تواند تاثيرگذار باشد. بايد موضوع حق پخش نيز حل شود.

پيشنهاد تشکيل کميسيون رسانه

در ادامه مجمع عمومي کميته ملي پارالمپيک گزارش حسابرس و همچنين بازرس قرائت شد و با اکثريت آرا مورد تائيد اعضا قرار گرفت. همچنين تعدادي از اعضا پيشنهادهايي را داشتند که مورد توجه غفور کارگري قرار گرفت. يکي از اين پيشنهادات تشکيل کميسيون رسانه بود.

وزير آمد

از ساعت ۱۰:۳۰ دقيقه احمد دنيامالي وزير ورزش و جوانان به همراه سيدمحمدشروين اسبقيان و محمود خسروي‌وفا وارد مجمع شدند که مورد استقبال کارگري قرار گرفتند.

خسروي‌وفا بعد از قرار گرفتن در جايگاه اعلام کرد من کارگر شما و ورزش ايران هستم.

دنيامالي: مشکل ما وحدت داخلي و منابع انساني است نه پول

احمد دنيامالي وزير ورزش و جوانان در مجمع ساليانه کميته ملي پارالمپيک، اظهار داشت: خيلي خوشحالم در اين روز که سالگرد درگذشت يک پهلوان عزيز و روز مقارن با يک ماه خاص است، اينجا حضورم دارم. درباره صحبت‌هاي احمد راستينه (نماينده ناظر مجلس شوراي اسلامي در کميته ملي پارالمپيک) ابتدا بايد تشکر کنم که هميشه يار ورزش بوده است. ما همه تلاشمان را مي‌کنيم که اتفاقات خوبي در ورزش بيفتد. بزرگترين مشکل در حوزه بودجه است که بودجه ورزش با اين شرايط قابل برنامه‌ريزي نيست. اولاً که مصوبات با اعتبارات فاصله دارد و زماني که اعتبارات تخصيص مي‌يابد، سال به پايان مي‌رساند که اين موضوع بايد با کمک مجلس حل شود.

وي ادامه داد: از خسروي‌وفا رييس کميته ملي المپيک، تشکر مي‌کنم که به همه ورزش ايران کمک کرد تا هاشمي از کميته المپيک جدا بود و به وزارت ورزش بيايد. با توجه به سوابق او اميدوارم با تعاملات خوب در وزارت ورزش شرايط ما بهتر شود.

وزير ورزش و جوانان با اشاره به گسترش فرهنگ‌سازي در بين ورزشکاران، عنوان کرد: ما نياز به فرهنگ‌سازي در حوزه منشور پارالمپيک داريم. اگر اين فرهنگ‌سازي شود، نيازي نيست که براي جزييات کوچک درخواست شود. اگر منشور را جدي بگيريم، شرايط بهتر مي‌شود. افکار عمومي بايد به اين بخش توجه کند و اين حوزه صدادار شود. من با آمار کاذب دادن مخالفم، اما بايد با شناساندن ورزشکاران اين فرهنگ سازي را انجام بدهيم، در واقع در اين حوزه در غربت هستيم.

وي افزود: ما در حوزه پارالمپيک بايد به سمت معلوليت‌هاي بالا برويم. سياست نظام اين است، فردي که معلوليت ۹۰ درصدي دارد را جذب کنيم. نبايد نسبت به آنها بي‌تفاوت باشيم. شايد آنها براي ما مدال نداشته باشد، اما ثواب زياد دارد و کمک زيادي به اين افراد مي‌کند. جامعه ما فرهنگي و ديني است و بايد در اين موارد پيشتاز باشيم.

دنيامالي در مورد مشکلات مالي کميته ملي پارالمپيک گفت: اگر نتايج پارالمپيک را در طول اين سال‌ها تحليل کنيم، قطعاً درخشان است، اما اگر خودش را با خودش مقايسه کنيم، قابل نقد است. مشکل ما پول نيست، بلکه وحدت داخلي خودمان و منابع انساني است. حوزه ورزش و به ويژه پارالمپيک، حوزه عاشقي و ايثارگري است. ما ميراث جانبازان را در اين حوزه ورزش داريم و بايد قدر بدانيم.

وي تاکيد کرد: اجازه نمي‌دهيم که ورزشکار براي کسب مدال تحت فشار باشد، بلکه بايد روحيه، فرهنگ و عرق ملي را تقويت کنيم. اينکه مدال‌ها به خانواده شهدا اهدا مي‌شود، بسيار ارزشمند است. من با هر مديري با هر شيوه‌اي کار مي‌کنم، منتها تا زماني که عليه نظام نباشد. خط قرمز من نظام است و آمده‌ام که عزت ملي را با ثروت عميق انساني که داريم، به ارمغان بياوريم. تاکيد مي‌کنم که ورزش نياز به پوست‌اندازي دارد. بچه‌هاي ما بايد قدرت ايراني را به نمايش بگذارند و ما هم ميهمانان و تماشاگران را منزلت بدهيم. مردم ولي نعمت ما هستند و هر کاري که مي‌کنيم بايد براي خوشحالي آنها بايد.

وزير ورزش و جوانان در پايان خاطرنشان کرد: ما وامدار مردم هستيم و بايد وظيفه‌مند باشيم. اين معنا ندارد که رييس فدراسيون به دنبال ساخت کمپ و ...باشد، بلکه بايد ذهن او معطوف به مسائل فني و ... باشد. از ورزش در آينده خبرهاي خوبي خواهد آمد و نيکي و جوانمردي را خواهيد شنيد. هر کار ناروا مسئوليتش با من است و هر مدال‌آوري و افتخارآفريني براي ورزشکار است. ما بايد در درون، خودمان را نقد کنيم. اينکه مي‌گويند نيست و نمي‌شود، با اين ادبيات بيگانه هستم.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg